May

Beyoğlu Belediyesinin organizatörlüğünde Hasköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenimize tüm masrafları karşılayarak katkı sağlayan Beyoğlu Belediye Başkanımız  sayın HAYDAR ALİ YILDIZ bey e okulumuz ve öğrencilerimiz adına TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Öğrencimiz Efdal Hatice Köse Makaralı Yay Genç Bayanlar Kategörisinde İstanbul 3. sü ve Beyoğlu İlçe 1. Si olmuştur.

Öğrencimi Nisanur Pınar Klasik Yay Genç Bayanlar Kategorisinde İstanbul 3. sü ve Beyoğlu İlçe 1. si olmuştur.

Öğrencilerimiz Makaralı Yay Genç Bayanlar Kategorisinde İstanbul 1. si ve Beyoğlu İlçe 1. si olmuştur.

Nis

Okulumuz öğrencilerine " ortaöğretimde onbin okul "projesi kapsamında ilkyardım uzmanı Yetkin DEMİR tarafından ilk yardım semineri verilmiştir.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Fatih Yıldız ın önderliğinde 11. sınıf öğrencilerimize yönelik yapmış olduğumuz motivasyon e tanıtım amaçlı Üniversite gezilerimizi Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) ile devam ettiriyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünde okul törenimizi gerçekleştirdik..Törende okul müdürü Celal Yavuzyılmaz ; Çanakkale deniz zaferini ve bu zaferde payı olan tüm unsurları ki en önemlisi şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyoruz.. okulumuzca hazırlanan törende emeği geçen öncelikle Şengül hocam Merve hocam ve Hakan hocama programa kattıkları güzellikler için tüm okulumuz adına teşekkür ederim.. Bilal Gülep ve Ayşe Aslı Balcı  tören içindeki teknik alt yapı çalışmalarında emeğine ve özellikle törende etkin rol.alan müzik tiyatro sunum teknik ekiplerdeki Tüm öğrencilerime minnetarım. sözleri ile kısa bir konuşma yaptı.

Mrt

Dilnihat Özyeğin Anadolu lisesi,okul iklimi projesi kapsamında lise düzeyinde yüz yüze matematik çalıştayı düzenledik.Beyoğlu'ndaki özel ve devlet okullarrından bir çok öğrenci çalıştayımıza katıldılar.

Mrt

"TÜRKİYE TEK YÜREK" kampanyasına öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle destek veriyor. Asrın felaketi yaşanan on ilimize yardım kolileri gönderiyoruz. Hedeflediğimiz koli sayısının üç katına çıkan öğrencilerimize GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER.

Ock

2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladık.Öğrencilerimizi karneleri ve okul kütüphanemizden aldıkları ödünç kitaplarıyla tatile uğurladık.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Görkem Yiğit Kuru'nun sunumuyla; 10. sınıf öğrencilerimize "Siber zorbalık ve siber güvenlik" konulu seminer verildi.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM BAŞI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI VE SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

Şbt

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI VE SINAVA GİRECE ÖĞRENCİLER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ.

Kas

2021 KASIM AYINDA UYGULANACAK SORUMLULUK SINAV PROGRAMIMIZ VE SORUMLULUK SINAVINA GİRMESİ GEREKEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN İLGİLİ LİNKLERE TIKLAYINIZ.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 6 EYLÜL 2021 PAZARTESİ GÜNÜ TÜM SINIFLARDA TAM GÜN OLARAK BAŞLAYACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ 6 EYLÜL 2021 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT  8:30 DA OKULDA OLACAK OLUP DERSLER 08:45'DE BAŞLAYACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ MEVCUT OKUL KIYAFETLERİ İLE OKULA GELECEK OLUP DERS KİTAPLARININ DAĞITIMI YAPILACAĞINDAN KİTAPLARIN TAŞINABİLECEĞİ UYGUN BİR ÇANTA-POŞET GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Tem

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN SINIF AKTARIMLARI YAPILMIŞ OLUP ÖNÜMÜZDEKİ SENE 10-11 VE 12. SINIFLARDA OKUYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN NAKİL İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞ OLUP EKİM AYININ SONUNA KADAR HAFTALIK OLARAK NAKİL İŞLEMLERİ YAPILACAKTIR.