Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi

Adres
KULAKSIZ MAH. HASBAHÇE SK. DİLNİHAT ÖZYEĞİN LİSESİ BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BEYOĞLU / İSTANBUL
Vizyon
Toplumsal ve evrensel değerlere bağlı kalınarak,bilimin ışığında,Atatürk´ ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmaya çalışan, kaliteli ve seçkin bir okul olmaktır.
Misyon
Ülke ve Dünya sorunlarına duyarlı, kendisine,yaşadığı çevreye ve topluma faydalı olan , değişime ve gelişime açık, yüksek öğretime ve hayata hazır nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
Saatler
Okulumuzda dersler 8.45 başlayıp 15.45 te bitmektedir. 16.00 ten itibaren yetiştirme ve destekleme kursları ile egzersiz çalışmaları başlamaktadır.
Ulaşım
Okulumuza Taksim yönünden 36 T 54 HT Şişli Taksim yönünden 54 K Eminönü yönünden 47 C 47 E Şişhane Alibeyköy minübüsleri ile ayrıca Metrobüs Halıcıoğlu durağında inerek Hasköy semtimden de şişhane yönüne giden alibeyköy minübüsleri ile ulaşabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu yer ile Taksim arası 2,348 km´dir. Okulumuzun bulunduğu yer ile Şişhane arası 1,667 km´dir.